Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

19/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

19 Eylül 2023

19/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

 

Merhum Harun Boz’un oğlu , Lokman Boz ve Yavuz Boz’un kardeşleri , Mine Boz ve Ahmet Boz’un babaları ,Mehmet Ustamehmetoğlu’nun kayınpederi , Cengiz BOZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dilaver Camiinde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Cengiz Boz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Çaydamar Mahallesi sakinlerinden , Merhume Saime Yılmaz ve Merhum Ali Yılmaz’ın oğulları ,Hadiye Karaçam Yılmaz’ın eşi , Burçak Alkan ve Aykut Yılmaz’ın babaları ,Öktem , Necdet , Nedret , Neşe ve Bahar’ın kardeşleri , Soğuksu papila işhanı esnaflarından Terzi Mennan YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Mennan Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Osman Karaca’nın eşi , Oktay , Olcay , Esra Karaca’nın annesi , Hasan ve Salim Altunöz’ün kız kardeşi , Ayşe KARACA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İnağzı geçitteki evinin önünden helallik alındıktan sonra Bartın Abdipaşa Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ayşe Karaca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.